Internätet

Kom i kontakt med andevärlden

Kom i kontakt med andevärlden

Kom i kontakt med andevärlden

Hörsel, syn, känsel, smak och lukt – vi människor har fem stycken påtagligt starka sinnen. Men har du hört talas om det sjätte sinnet? Det sjätte sinnet sägs vara ett sinne som många kan använda för att upptäcka mindre starka signaler, sådana från andevärlden. Tyvärr glömmer de flesta bort det sjätte sinnet redan när man är liten. Som barn har man egentligen större kontakt med det sjätte sinnet och hade man fortsatt att öva med det sinnet som liten hade många av oss idag haft mediala förmågor. Man kan jämföra det med att barn har mycket lätt att lära sig nya saker, som språk, precis så är det med det sjätte sinnet. Men används det inte tappar man det snart. Dock går det att öva upp sitt sjätte sinne igen, även om du är vuxen. Med hjälp av övningar och andra som vet hur man kan känna av detta sinne kan du även lära dig ansluta dig till denna andra sfär av tillvaron.

Öva upp ditt sjätte sinne

Så hur gör man egentligen för att öva upp sitt sjätte sinne? Några knep är att börja meditera och försöka lyssna mer på hjärtat än på hjärnan. Många upplever även att det är lättare att komma i kontakt med det sjätte sinnet genom att vistas mer och oftare i naturen. Hittar man sin själsfrände och har en upplevelse som knyter en an till ens andliga sida kan denna upplysning hjälpa en att utforska detta sjätte sinne.

Prata med ett medium

För dig som vill komma i kontakt med andevärlden eller ”den andra sidan” men inte själv har tillräckligt bra kontroll över det sjätte sinnet kan du alltid ta hjälp av ett medium hos Tarotguiderna. Ett medium har ett välutvecklat sjätte sinne och kan enkelt tala och komma i kontakt med den andra dimensionen. Vissa medium kan kontakta döda släktingar, andra kan få signaler och tecken från djur, väsen och änglar. Medium fungerar som en kanal mellan de två världarna och kan hjälpa dig komma i kontakt med någon nära anhörig som avlidit. För den som förlorat en nära utan att få ett farväl eller några sista ord, kan detta vara ett bra sätt för att nå ut till den som gått bort.