Internätet

Köpa länkar för bättre ranking

Köpa länkar för bättre ranking

Det finns en rad olika strategier för att man skall nå framgång med sin ranking på Google. Genom åren har åtskilliga tekniker behövt omvärderas i takt med att sökmotorernas algoritmer blir smartare. Det finns ett par olika infallsvinklar när det kommer till att köpa länkar eller optimera hemsidor. För vissa är detta någonting kryptiskt och okänt, medan det för allt fler visat sig vara en nödvändighet. När man vill sticka ut och attrahera besökare, är det viktigt att visa upp vad man har att erbjuda. Länkar har visat sig vara en av de tydligaste signalerna som finns i denna strävan. Naturligtvis är länkköp inte någonting man skall ta lätt på. Det finns ett flertal sätt på vilka det kan vara destruktivt att bygga länkar. Det rör sig generellt om att prångla ut stora volymer länkar av undermålig kvalitet. Här nedan kan du läsa mer om risker med länkbygge samt om hur du skall gå tillväga för att köpa länkar som bidrar till ökad effekt.

Kvalitetslänkar stavas relevans

Oavsett vilken strategi man vill använda sig av när det kommer till SEO är relevans ett ord att bära med sig. Detta är grunden i det mesta som rör SEO. Allt ifrån länkar till metainformation, titlar, innehåll och bilder skall dra åt samma håll. Detta innebär att de har en genomgående relevans för ämnet som avses. Att länkar hör till de viktigaste rankingsignalerna är någonting som avhandlats i flera tester. Vid sidan av innehåll är detta bland de viktigaste faktorerna att jobba med för att synas.

Tänk på detta vid köp av länkar:

 • Unikt innehåll
  Var noga med att det är textlänkar i unikt innehåll! När länkarna byggs i gammalt indexerat innehåll minskar effekten drastiskt.
 • Relevant innehåll
  Texten som skrivs vid länken skall ha högsta möjliga relevans. I bästa fall byggs länken från en webbplats som är dedikerad till ditt område. Svenska Webbstream AB är kända för att jobba med hög relevans i flera led vilket attraherat åtskilliga företag som önskar köpa länkar.
 • Grammatiken
  Det har blivit allt viktigare att skriva ordentligt! Snabbt hopskrivna artiklar med stavfel och undermåligt innehåll får svårare att ranka än annat välskrivet material. Var därför noga med att det är ordentliga artiklar som används.
 • Dofollow
  
Även om det kan tyckas vara en självklarhet är det viktigt att länken är dofollow och inte nofollow. Det senare innebär att länken inte ger någon styrka även om det kan finnas effekt i att omnämnas. Vid köp av länkar är det styrka som efterfrågas.