Internätet

Lär dig om mediala ämnen

Lär dig om mediala ämnen

Är du intresserad av att lära dig mer om hur affirmation fungerar eller lära dig mer om ditt stjärntecken? Hos Tarotguiderna.net kan du hitta många spännande artiklar om olika mediala ämnen. Tarotguiderna.net riktar naturligtvis även in sig på just tarotkort, en gammal spådomslära med spår från det antika Egypten. Tarotkort är som en kortlek med olika motiv på. Varje kort har sin egen betydelse och kan även läsas på olika sätt beroende på hur korten placeras. Den som läser tarotkort kan tolka olika tecken och symboler tillsammans med personen den läser av. På så vis kan man snarare se tarotkort som kort för rådgivning, oavsett vilket skede i livet du befinner dig i.

Många missförstånd

För den som inte tidigare är bekant med tarotkort kan man lätt få missuppfattningar om vad de olika korten betyder. Kortens motiv är bland annat döden, det brinnande tornet och den hängde mannen. Dessa kort skulle man ju vid första anblick tro var dåliga, ett dåligt tecken. Men så fungerar inte riktigt tarot. Tvärtom har alla kort i tarotkortleken två sidor, en bra och en dålig. Korten på döden kan verka skrämmande, men kan helt enkelt innebära slutet för ett kapitel i ditt liv, som ett jobb du bör säga upp dig från eller liknande. Det kan även innebära pånyttfödelse. Ta alltid hjälp av en kunnig inom området för att kunna läsa kort på korrekt sätt.

Bli läst

Det finns idag många sätt att få en tarotläsning, både hos en siare i en egen studio men också direkt över nätet eller telefon. Hos Tarotguiderna.net kan du först läsa på om tarotkort, hur de fungerar samt vem som kan vara i behov av en läsning. Därefter, när du har mer kunskap inom ämnet, kan du känna efter vem du skulle vilja bli läst av. Det finns även andra typer av läsningar som inte använder tarotkort, bland annat handtydning och drömtydning. Du kan även prova dig fram för att se vad som passar dig bäst. Tydningar kan vara väldigt individuella och även kännas rätt med rätt person och tvärtom. Får du inte rätt typ av svar första gången, kan du alltid prova dig fram för att se vilka typer av tydningar som är bäst för dig.